Klik her for booking

Soul Session

Terapiformen er grundlagt af den spirituelle lærer Chris Griscom, og videreudviklet af Susan Harris, der er uddannet på The Light Institute i New Mexico. Jeg er uddannet af Susan Harris i 1997.

Multi Inkarnations Terapi blev verdenskendt via Shirley Maclaines bøger, hvori hun beskriver sine oplevelser med denne terapi. Chris Griscom og Susan Harris har også skrevet bøger om emnet.

Akupunkturpunkter

Ved hjælp af akupunkturpunkter, der kaldes windows to the sky, bringes du til dyb afslappelse og vil opleve en udvidelse af din bevidsthed.

Dette sætter dig i stand til at opleve forlængst glemte episoder fra dette og tidligere liv.
Ved at bruge tidligere liv som en metafor for dette liv kan du heale de mønstre og traumer der forhindrer dig i at leve dette liv i dit fulde potentiale.

Hvad får du ud af det?

Sessionerne er et individuelt forløb. Du oplever en Healing af dit Indre Barn og kontakt til Dit Højere Selv. Derefter forløser du tidligere liv. Der dukker altid det op du er parat til at forløse og det foregår blidt og nænsomt.

Du oplever fysiske og følelsesmæssige forløsninger og får kontakt til dit potentiale, talenter og får fornyet energi.

Pris: 1500 kr.
Varighed 2 timer.

Du får kontakt til din sjælskerne, dit højere Selv og lærer at lytte til din indre visdom. Du oplever en “kommen hjem” til dit Højere Selv, din ubegrænsede spirituelle kraft ,som altid er tilstede og kan kontaktes for hjælp, råd og vejledning.

Du får healet dit Indre Barn og får øvelser så du altid kan være i kontakt med dit Indre Barn.