Klinik for fodterapi ved Madeleine Kolle

Fodterapi i Vallensbæk Strand tæt på Ishøj, Albertslund og Brøndby

Her er du i centrum

Vi er eksperter i fødder. Vi er statsautoriserede fodterapeuter, hvilket er din garanti for en professionel behandling fra en statsanerkendt uddannelse. Vi tilbyder alt indenfor fodterapi lige fra luksus fodbehandlinger og shellac til specialfremstillede indlæg. Vi starter med at give dig et dejligt fodbad evt med tilvalg af scrub, som fjerner døde hudceller og gør fødderne bløde. Derefter klippes neglene, slibes i form, der renses grundigt op. Derefter fjerner vi hård hud og evt. hælrevner og ligtorne. Tilsidst får du smurt fødderne ind i en lækker creme.

Du kan tilvælge CND Shellac, som vi er certificerede i at udføre. CND Shellac er den professionelle lak, som kun udføres i certificerede klinikker, Shellac har høj glans og lang holdbarhed. Vi tilbyder Shellac både på fødder og hænder. Da vi har ydernummer, betyder det at vi er fodterapeuter med tilskud fra regionen. Så her kan du få tilskud til din behandling med lægehenvisning, hvis du har diabetes, leddegigt, psoriasisgigt og nedgroede negle.

Er du ny diabetespatient starter vi med journaloptagelse, derefter får du en fodbehandling som beskrevet. Derefter får du lavet en fodstatus, som er et krav for at der kan ydes tilskud til behandlingen. Denne gentages en gang årligt. Undersøgelsen omfatter bl.a en neurologisk undersøgelse, vurdering af kredsløbet og fejlstillinger.

Nedgroede negle kan være smertefuldt og give betændelse. Vi kan afhjælpe med bøjlebehandling. Behandlingen er smertefri. Bøjlen retter neglen op og lindrer. Har du smerter ved gang og fejlstillinger kan vi afhjælpe med specialfremstillede indlæg.

Vores fornemmeste opgave er at give dig den bedste fodbehandling og oplevelse af øget velvære. Hos os er tryg og god atmosfære i højsædet. Du behøver ikke have fodproblemer for at gå til fodterapi, det er for alle der vil passe godt på sine fødder.

Dine fødder skal bære dig gennem livet så forkæl dine fødder med en grundig og nænsom fodbehandling, og mærk hvilken forskel det gør og giver dig dagligt velvære. Ydre velvære giver indre velvære.

Vi er 2 autoriserede fodterapeuter i klinikken og du er velkommen til at kigge forbi, og bestille en tid, købe en god fodcreme eller et gavekort.

Bedste hilsner
Madeleine Kolle og Betina Børglum

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os endelig. Du finder vores kontaktinformationer her.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: (#200) Provide valid app ID Type: OAuthException